У Старому Корці вбили продавця солодощів

Правоохоронці встановили зловмисника практично по гарячим слідам

Про вбивство 60-річної матері у селі Старий Корець до райвідділу міліції напередодні повідомив її 41-річний син. Правоохоронці за «гарячими слідами» встановили та затримали особу зловмисника. Наразі вирішується питання про його арешт, повідомляє сайт УМВС у Рівненській області.

Корецькі правоохоронці, які виїхали на місце події, виявили зі слідами приховування закривавлене тіло пенсіонерки на території нежитлового господарства в селі Старий Корець, що розташований за 200 метрів від її помешкання.

Міліції оперативно вдалося встановили та затримати особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився 22-річний уродженець Дубенщини, який вів бродяжницький спосіб життя та вже двічі притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Зловмисник зізнався у всьому та розповів слідчим про всі деталі. 

Подія сталася у ніч із 28-го на 29-те жовтня. Молодик проник до будинку, аби скоїти крадіжку. Однак господиня прокинулася. І, аби уникнути одного злочину, той скоїв ще один, нанісши жінці численні тілесні ушкодження. Аби приховати сліди злочину, спочатку хотів викинути тіло у криницю. Та коли спроба не вдалася, відтягнув жінку у сусіднє нежитлове господарство та прикидав тіло листям.

Про пенсіонерку місцеві відгукуються якнайкраще. До того ж, вона продавала солодощі та дрібні продукти харчування односельчанам, тому вже зранку, коли не застали господині вдома, почали встановлювати її місцезнаходження.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook