У серпні у Рівному відбудеться особливий турнір зі спідвею

Оприлюднено календар Міжнародної Ліги Спідвею «SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP»

Чотири команди, як і торік, братимуть участь у турнірі «Speedway friendship cup». Як відомо, «Клуб Вболівальників Рівненського Спідвею» отримав трирічну ліцензію на проведення змагань рівня чемпіонатів Європи під егідою міжнародної федерації FIM-Europe.

Цього року поляків замінить колектив з німецького міста Вітшток. Інші два суперники незмінні — представники Словаччини та Чехії, повідомив очільник «Клубу вболівальників Рівненського спідвею» Сергій Головня.

Розпочнуть команди чемпіонат 12 травня в Німеччині, потім буде гонка 4 серпня у Рівному, далі Словаччина — 1 вересня та Чехія — 13 жовтня.

Правила та сітка змагань теж залишаться старими. Команди на гонку заявлятимуть двох дорослих гонщиків та двох юніорів.

Головне наше завдання — підготувати молодь. Щодо турнірних завдань, то якщо завершимо турнір другими, я не розчаруюсь. Втім, можу запевнити, що в цьому році ми будемо сильнішими, ніж торік. Для нас цей турнір — не лише можливість позмагатися на доволі пристойному рівні, а й поспілкуватися з представниками інших країн, а це дуже важливо,  — сказав Сергій Головня. 

Нагадаємо, 21 квітня у Рівному відбудеться перша у цьому році гонка. На цей день заплановано чемпіонат України. Він має стати своєрідною репетицією перед півфіналом чемпіонату Європи, що запланований у Рівному на 1 травня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook