У Рівному змагатимуться люди з особливими потребами

Вони візьмуть участь у фестивалі «Барви життя»

У середу, 21 жовтня, у Рівному відбудеться щорічний регіональний етап Всеукраїнського фестивалю творчості осіб із обмеженими фізичними можливостями «Барви життя».

Вони змагатимуться у вокальному та хореографічному жанрах, театральному, образотворчому та декоративно-прикладному мистецтвах, інструментальному виконанні, авторській поезії. Вихованці гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва покажуть свою творчість на виставці робіт. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

У мистецькому дійстві візьмуть участь представники обласної організації Українського товариства сліпих, клубу учбово-виробничого підприємства УТОС, клубу «Крок» центру інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату. Окрім місцевих, на фестиваль завітають учасники із Острозького та Рівненського районів, а також Кузнецовська.

Переможці регіонального конкурсу поїдуть у грудні на заключний етап Всеукраїнського фестивалю до Києва. Всеукраїнський фестиваль «Барви життя» проходитиме вже вшосте і спрямований на реабілітацію та соціальну адаптацію таких людей у суспільстві.

Захід розпочнеться 21 жовтня о 12 годині в приміщенні Рівненського обласного центру інвалідного спорту (вул. Поштова, 5).

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook