У Рівному вперше відбудеться наймасштабніша виставка малюнків

Роботи надсилали з усієї України

У Рівному покажуть «Замки і палаци України». Це унікальна виставка дитячих малюнків з усієї України, яку проводить Рівненська державна художня школа. Конкурс малюнка було оголошено ще влітку у рамках заходів громадських ініціатив «Рівне – місто унікальних подій».

За словами директора художньої школи Артура Мартиненка, за цей час у Рівне надіслали понад 340 робіт з Харкова, Дніпра, Кам’янець-Подільського, Кривого Рогу та інших міст. 

Робіт надійшло багато, різних, з різних міст. Вся географія України задіяна. Журі відібрало на другий тур десь в межах 150 робіт. Серед них провели конкурс, відібрано роботи. Зараз ми готуємо виставку в межах 50-ти, може там більше поміститься. Оформлюємо роботи, рамки, підписуємо роботи, готуємо буклети. Конкурс відбувається вперше, намагаємося його підготувати якнайкраще. Якщо вдасться, то він, можливо, стане і щорічним, - каже Артур Мартиненко.  

Переможців визначатимуть у трьох вікових категоріях від 9 до 18 років. Вони отримають дипломи, відзнаки і художнє приладдя.

Відкриття виставки «Замки і палаци України», а також церемонія нагородження відбудеться 14 грудня у виставковій залі міського будинку культури. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook