У Рівному розказували, як можна стати хакером

Чи знаєте ви, що у Рівному працюють провідні спеціалісти, які відповідають за IT-безпеку у секторі fintech-рішень?

Чи знали ви, що саме в Рівному розробили валютообмінник, який надає можливість у будь-якій точці світу, рекордно швидко, здійснювати обмін валют та грошові перекази.

І, що саме наше місто має потенціал для того, щоб стати Smart City?

Виставковий стенд РЕНОМЕ СМАРТ на Seamless Midle East 2019, Dubai, UAE

Концентрат нової інформації в IT-сфері об’єднала низка подій, яка проходила в рамках проекту «RIVNE Innovations DAYS». Компанія РЕНОМЕ СМАРТ стала активним учасником серії зустрічей, присвячених інноваціям та новим nехнологіям.

Про те, що має знати хакер, аби не бути ScriptKiddy, про специфіку роботи пентестера, IT-безпеку та нові розробки у сфері fintech-рішень розповідали фахівці компанії РЕНОМЕ СМАРТ 28 травня на базі простору «Майстерня твого міста».

Володимир Молчанов, Product Manager про майбутнє готівкового обігу.

Більше про мистецтво сучасного шахрайства та інструменти захисту розповів системний аналітик Святослав Надозірний. Із останніми розробками РЕНОМЕ СМАРТ: валютообмінник, поштомат, віртуальне банківське відділення, електронні сейфи ознайомив product Manager Володимир Молчанов.

«Нашу останню розробку – валютообмінник СЕ 2000 ми представили на масштабній міжнародній виставці в Дубаї. Це програмно-технічний комплекс самообслуговування для здійснення валютообмінних операцій у режимі 24/7. Девайс надає можливість у будь-якій точці світу, рекордно швидко, здійснювати обмін валют та грошові перекази. Техніка має високий рівень безпеки та захисту від фальшивих грошей.», - зазначив Володимир Молчанов.

Власна розробка РЕНОМЕ СМАРТ – Валютообмінник СЕ 2000

29 травня компанія РЕНОМЕ СМАРТ стала активним учасником події RIVNE Innovations DAYS: «Smart City DAY». Подія RIVNE Innovations DAYS: «SMART CITY DAY» об’єднала IT- інтелект нашого міста, аби сконцентрувати увагу на потенціалі та можливостях створення концепту розумного міста в Рівному.

Серед запрошених спікерів – Валерій Сіроштан, директор з розвитку бізнесу РЕНОМЕ СМАРТ. Говорили про створення муніципальної BIG DATA та транспортні рішення, як одного з її елементів, які можуть забезпечити комфортні умови користування громадським транспортом (оптимізувати, розвантажити маршрути, створити систему лояльності, вести моніторинг). А також обговорили програмні розробки в муніципальній сфері, якими нині успішно займається компанія РЕНОМЕ СМАРТ.

Валерій Сіроштан та його бачення RIVNE BIG DATA

Учасники взяли участь в панельній дискусії, яка піднімала питання, чи готове Рівне до реалізації концепції Smart City. Спікери дійшли до висновку, що спільними зусиллями, об’єднавши людський ресурс, системність, створивши єдину інформаційну базу та потужні сервіси, Рівне реалізує концепт сучасного смарт-міста.

Команда РЕНОМЕ СМАРТ на виставці Грошові рішення 2018

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook