У Рівному планують відремонтувати спортивні майданчики

На заощаджені кошти

Міське управління у справах сім’ї, молоді та спорту два роки поспіль було співорганізатором проведення Дня традиційного костюма в Рівному.

Цього року Дня традиційного костюма не було, тому в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту залишилося понад 50 тисяч гривень, які за словами начальника управління Сергія Шевчука, варто спрямувати на поточний ремонт спортивних майданчиків у Рівному. А таких майданчиків, які потребують ремонту, є багато.

Про це розповів начальник міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Шевчук на  бюджетній комісії.

Крім того, в управління залишилися кошти з будівництва спортивних майданчиків на вулиці Басівкутській, 168 та  Соборній, 3Д у Рівному. Тож 157 тис. грн начальник управління Сергій Шевчук хоче спрямувати невикористані кошти на будівництво спортивного майданчика, що триває на вулиці Богоявленській, 68.

Робіт там вже виконано на понад 300 тисяч гривень. Залишилося тільки встановити спортивне спорядження та заасфальтувати, – пояснив Сергій Шевчук.

На бюджетній комісії пропозицію начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту погодили. Втім, остаточне рішення ухвалять на сесії міської ради.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook