У Рівному готують суші без рукавичок. Чи не це - причина розповсюдження гепатиту?

Зі скаргою до Радіо Трек звернувся рівнянин Микола, який став свідком приготування суші в одному із закладів міста

Цю ситуацію прокоментував заступник начальника управління Держпродспоживслужби Рівненщини Олександр Костюк:

На сьогодні законодавством ніде не передбачено, щоб при приготуванні їжі  на руках кухаря обов’язково були рукавички. Але підприємство зобов’язане, щоб людина, яка готує їжу, була здорова, пройшла медичний огляд, перед виходом на кожну робочу зміну мала допуск до приготування страв.

Олександр Костюк також закликав споживачів, якщо вони стали свідком дій, які порушують їхні права, фотографувати, фільмувати або просто з повідомленням про це звертатися до них у службу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Юлія Вознюк Радіо Трек
Поширити в Facebook