У Рівненський перинатальний їжу тепер доставляють: скільки коштує харчування?

Чим годують вагітних

Майже рік тому – у квітні 2020-го – Рівненський обласний перинатальний центр перейшов на кейтерингові послуги харчування.

Як розповідає керівниця центру Вікторія Єнікеєва, така послуга дозволяє не лише смачно нагодувати пацієнтів, а й зекономити державні кошти.

Це повноцінні сніданки, обіди та вечері. Годують пацієнтів тричі на день.

Асортимент страв -  різноманітний. Є риба, м’ясо, яйця, сир, каші, салати. Мало того, пацієнтки та працівники медзакладу можуть замовити собі страви з меню за власним бажанням. 

Ми провели тендер, згідно з яким обрали компанію, яка повністю забезпечує заклад харчуванням. 


Адміністрація центру повністю поза процесом, про все дбають ресторатори. Нинішні вимоги до надавачів послуг із харчування, починаючи від обладнання кухонь і закінчуючи сертифікацією всіх процесів, настільки високі, що закладу вигідніше ці послуги замовити. 


Наше завдання — високоякісні медичні послуги. Тож вирішили, що нам дешевше замовити послугу в надійного партнера. І не помилилися: пацієнти в лікарні харчуються ситно, якісно і здорово, - додає Вікторія Єнікеєва.

Ціни у меню - помірні. Приміром, салат з буряка коштує 15 гривень, домашня котлета - 21 грн, чай - 8 грн, шніцель - 25 грн.

До слова, Вікторія Єнікеєва розповіла, що таку систему харчування у перинатальному центрі, випробовують вже понад рік. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook