У Північній Кореї створили алкоголь, що не викликає похмілля

Koryo Liquor роблять з женьшеню, а цукор замінили на рис

Вчені Північної Кореї заявили про створення алкогольного напою Koryo Liquor, що не викликає похмілля. Він отриманий з  женьшеню, а цукор у ньому замінено на обпалений клейкий рис. 


Міцність напою становить 30-40 градусів. На думку північнокорейських цінителів алкоголю, лікер має м'який смак, а амінокислота у рисі, вітаміни і мінеральні сполуки сприяють розщепленню жиру.


Вперше про Koryo Liquor повідомило державне видання The Pyongyang Times. У серпні 2015 року про роботу північнокорейських учених зі створення напою, який не викликає похмілля, також розповідало Центральне телеграфне агентство Кореї.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, в 2012 році Південна Корея стала найбільш питущою країною в Азії. Цю обставину Пхеньян вирішив використовувати для просування свого товару у південного сусіда.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook