У найстарішій аптеці Рівного продаватимуть пігулки щастя й любові (ФОТО)

Тут проводитимуть екскурсії, майстер-класи й виготовлятимуть косметику

Найстаріша аптека у Рівному приваблюватиме туристів.

Ми розповідали про цей заклад неодноразово:

«Наша аптека-музей буде кращою, ніж у Львові». Аптека № 3 у м. Рівне
Аптека в Рівному, якій могли б позаздрити у Львові

 

Восени в аптеці розпочали ремонт, і його справедливо вважають амбітним проєктом, що в перспективі популяризуватиме професію провізора.

Нині ж видання «Рівне Вечірнє» повідомляє, що ремонт виходить на фінішну пряму. Тут відремонтували фасад, зробили нову вивіску, реставрували різьблені вітрини та меблі, яким понад сто років.

Визначилися в аптеці й з вартістю додаткових послуг, які тут надаватимуть.

Екскурсія в аптеці-музеї буде коштувати для одного відвідувача — 35 гривень, у складі групи — 25 гривень. За студентським посвідченням квиток обійдеться у 25 гривень, за учнівським — 18. Майстер-клас, залежно від його виду, коштуватиме від 35 до 79 гривень.
 

Аби зробити аптеку по-справжньому привабливим для туристів місцем, тут продаватимуть пігулки щастя, радості чи любові. Це гомеопатичні препарати, виготовлені на основі трав.
 

В аптеці виготовлятимуть і косметику. Це засоби за рецептом дерматолога або відповідно до типу шкіри, виготовлені за власними рецептами аптеки. Цікаво, що й рівняни зможуть брати участь у приготуванні крему для себе.


 

Планували відкритися раніше, але трішки підвели нас із виготовленням меблів: з дизайнером ми дещо розійшлися в поглядах. Проте меблі, які відповідатимуть за зовнішнім виглядом відреставрованим, будуть готові вже до кінця січня. Тоді й відкриємося.

Також завершуємо внутрішнє оформлення кімнати-музею: виставляємо експонати — ваги, ступки, старовинні касові апарати. Тут проводитимемо різноманітні майстер-класи з виготовлення аскорбінових порошків для діток, а також виготовлення косметики для дорослих.

Хочемо привернути увагу до істинної фармацевтичної справи, яка, на жаль, сходить нанівець. Адже фармацевт не просто продає ліки, він їх створює, — розповіла заступниця гендиректора «Рівнефармації» Ольга Садовник.

До речі, аптека, як і раніше, виконуватиме свою головну функцію – реалізовуватиме повний асортимент медпрепаратів.

Усі фото - Радіо Трек

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook