У Рівному - скандал. Через російську музику в маршрутці (ФОТО/ВІДЕО)

В управлінні транспорту вже відреагували

На вмикання російської музики у міському автобусі №1 у Рівному поскаржилися пасажири. Вони зафіксували цей момент на відео. 

Начальник міського управління транспорту і зв'язку Василь Сливка прокоментував Радіо Трек:

Такий інцидент був. Хоча нічого страшного там через це не було: ні бійок, ні сварок. Це працювала наша українська радіостанція і на ній раптом заграла російська музика.

 

Втім, ще планую поспілкуватися з цим водієм з цього приводу особисто, викликав його на завтра, оскільки у нього сьогодні вихідний. 

 

На питання, чи дозволено, щоб у маршрутках звучала російська музика, Василь Сливка відповідає так:

Прямої заборони нема. Але яка російська музика може бути у нинішній час, якщо щодня ховаємо загиблих на війні? Ми щоразу на нарадах з перевізниками наголошуємо на цьому.  

 

Нагадаємо, що з 7 жовтня 2022 року в Україні діє закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора».

Ним заборонено відтворювати в салоні автобуса музику, звуки фільмів чи інші звукові сигнали, крім інформації про поїздку (передача звуку може здійснюватися на індивідуальні навушники пасажирів, а на салон - лише під час нерегулярних перевезень за згодою всіх пасажирів).

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook