У чому секрет ідеального курячого бульйону: Буде наваристим та прозорим
Смачна та корисна страва


Курячий бульйон люблять за поживність та ситність. Його вживають під час хвороби чи на обід, а готувати таку страву легко та просто.
Однак не завжди бульйон виходить прозорим, інколи у ньому можуть залишатися частинки м'яса чи крові, що псує загальний вигляд страви.
Як приготувати правильний курячий бульйон, читайте нижче.
Інгредієнти:
- вода — 3 л;
- курячі стегна – 500 г;
- велика цибуля – 1 шт.;
- морква – 2 шт.;
- часник – 2 зуб.;
- бульйонні кубики – 2 шт.;
- петрушка та кріп – 2-3 гілочки;
- сіль, перець – на смак;
Курячі стегна ретельно помити, перекласти в каструлю.
Довести до кипіння на середньому вогні та варити після закипання ще 4-5 хвилин.
Курячі стегна забрати з каструлі, каструлю вимити і набрати нову воду.
Поставити на мінімальний вогонь знову варитись, додати цілу моркву та моркву, нарізану кільцями, велику цибулю, часник, декілька гілочок петрушки та кропу.
Додати сіль та перець на смак і 2 бульйонних курячих кубиків.
Все добре перемішати та варити до готовності м‘яса та овочів, злегка прикривши кришкою. (1-1,5 години).
Основний секрет прозорості бульйону полягає у тому, щоб варити його на маленькому вогні та не збільшувати його.
Коли бульйон буде готовий – забрати зелень, цілу моркву та цибулю.
Джерело: telegraf
Радіо Трек: НОВИНИ