Тушкована капуста по-новому: завжди смачна і «на завтра» не залишиться

Виходить дуже смачно

Капуста – універсальний овоч, з якого умілі кулінари готують супи, котлети, пироги тощо. Пропонуємо вам приготувати варіант тушкованої капусти. Вона стане ідеальним гарніром для тих, хто стежить за своїм харчуванням.

На відміну від макаронів, каш або пюре, ця страва з’їдається відразу і не залишається на другий день.

Інгредієнти:

  • капуста – 300 г,
  • фарш – 200 г,
  • цибуля – 1 шт,
  • морква – 1 шт,
  • помідор – 1 шт,
  • томатна паста – 1 ст.л
  • сіль, перець.

Підготуйте інгредієнти. Цибулю, помідор наріжте кубиком, моркву натріть на великій тертці, капусту наріжте тонкою соломкою.

На сковороді з соняшниковою або оливковою олією обсмажте цибулю та моркву до м’якості.

Як тільки овочі трохи підсмажаться, додайте фарш. Обсмажуйте все до готовності фаршу.

Додайте помідори. Томатну пасту розчиніть у 200 мл води та залийте вміст сковороди.

Посоліть, приправте чорним меленим перцем, можна додати часник або будь-яку приправу. Тушкуйте на середньому вогні 5 хвилин.

Потім додайте капусту. Перемішайте, при необхідності підсоліть Накрийте кришкою і тушкуйте на вогні трохи менше середнього до м’якості капусти.

Перед подачею посипте страву зеленню.

Джерело: babusyni-retsepty

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook