Цими вихідними під колесами загинуло двоє пішоходів (ФОТО)

У дорожньо-транспортних пригодах загинули житель Гощанщини та мешканка Корця

6 листопада близько о пів на шосту вечора на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Бабин 30-річний киянин, керуючи автомобілем «Hyundai», не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на 32-річного місцевого жителя, який перетинав проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

Від отриманих травм чоловік помер у машині швидкої медичної допомоги.
 

Ще одна ДТП за участю пішохода сталася у Корці. В суботу, 5 листопада, 31-річний водій автомобіля «ВАЗ 2106», місцевий житель, рухаючись вулицею Київська, здійснив наїзд на жінку, яка перебувала на проїзній частині дороги. Унаслідок ДТП 81-річну жительку райцентру госпіталізували до реанімаційного відділення райлікарні, де медики у неї діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та численні переломи.

Отримані травми виявилися несумісні з життям — жінка наступного дня померла.

 

Водії обох транспортних засобів були тверезі.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, за фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих, відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook