Циган – не циган – оформив дубль із викрадання маршруток у м. Рівне (ФОТО/ВІДЕО)

«Маршрутки – любов моя» (с)

Це вже трохи нагадує анекдот.

16-річний рівнянин, який минулого тижня вкрав зі стоянки 51-шу маршрутку та їздив нею містом, знову попався і знову – на тому ж самому.

Цієї ночі він взяв 66-й автобус.

Пресофіцер поліції області Марія Юстицька інцидент підтвердила та повідомила Суспільному, що

Маршрутка була припаркована на вулиці Курчатова, її вкрали вчора орієнтовно по сьомій вечора.

 

Виявили ж порушника на вулиці Золотіївській, це інший кінець міста.

Нагадаємо, минулої середи, 26 лютого, цей самий дев’ятикласник вкрав маршрутку зі стоянки на Млинівській: катався всю ніч, а на ранок почав ще й розвозити пасажирів.

Тоді найбільший резонанс у мережах викликало припущення, що крадій маршруток – циган.

 

Прогресивна громадськість міста накинулася на одного з пасажирів «цигана», який зробив це припущення, після того як його ще й вимордували поліцейські на предмет того, чи не був він співучасником злочину (не) цигана.

Нам довелося почути навіть такий пасаж на захист дій затриманого та відпущеного 9-класника:

Уявіть собі, 16-літній хлопець, часом підпрацьовуючи у водія, знав, де той ховає ключ і ставить авто, викрав його та цілу ніч катався по області.

 

Вранці, щоб не кататися в холосту, він ще й підібрав пасажирів. І тут треба віддати належне порядності хлопця – з пільговиків він грошей не брав.

 

Коли прокинувся водій і не знайшов своєї маршрутки на місці, звісно ж подзвонив у поліцію. Хлопця взяли «на гарячому» на одній з зупинок міста.

 

Що прикметно, перше, що сказав до копів малолітній «угонщик» без водійського посвідчення, – «Причина зупинки?»

 

Яка грамотна і перспективна у нас молодь, а ми ще нарікаємо. Він пояснив згодом слідчим (так, справа закрутилась і йому вже повідомили про підозру) що хоче стати водієм (!!!), тому не зміг опиратись своєму нестримному бажанню покермувати маршруткою.

Кінець цитати.

Як ви можете здогадатися, цю апологію юного (не) цигана ми почули з вуст людини достатньо непересічної і такої, що має певне відношення до правоохоронних органів.

Наведений вище текст на захист 9-класника ми почули ще у п’ятницю, а в неділю цей хлопака взяв і викрав уже іншу маршрутку.


Ну, бо просто – не зміг опиратися – її красі та звабі.

Як той циган, який не може встояти при виді гарного коня.

Індійське кіно якесь просто.

Подивіться:

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook