Цікаві іменні білборди від патрульної поліції з’явилися по всій Україні (ФОТО)

Щонайменше один такий прикрашає і Рівне

Днями у столиці та інших містах України з'явилася креативна соціальна реклама від патрульної поліції.

З білбордів до водіїв звертаються на ім'я і просять не порушувати правил дорожнього руху.

 

Один такий помітили і в Рівному – біля Гідропарку, з боку вул. С. Бандери.

Фото вже розлетілися соцмережами.

У коментарях українці вже  встигли розкритикувати ініціативу, звинувативши поліцію не лише у фамільярності, а й безграмотності та незнанні ПДР:

Обгін можливий тільки зліва і з виїздом на зустрічну смугу. Все інше – випередження. У патрульній поліції повинні знати правила, – пише киянин Олег.

Закликів від патрульних аж надто багато. Це відвертає увагу за кермом, і заклики поліціянтів можуть спровокувати ДТП, – впевнена пані Ольга.

Тим часом у Патрульній поліції України розповіли, що білборди з іменами на вулицях Києва, зокрема, почали з'являтися понад два тижні тому.

Основна мета цієї реклами – привернути увагу учасників дорожнього руху до дотримання правил. Потрібно було написати це для водіїв людською мовою і дуже стисло. Чим менше тексту, тим люди швидше прочитають і зрозуміють, що там написано. Заклики спрямовані до водіїв, а кожен з них знає, про що йдеться в кожному з наших закликів. Наша мета – привернути увагу водіїв, навіть якщо є невеликі юридичні неточності.

 

Всього у Києві є близько 45 рекламних щитів із різними іменами. Спеціально ми імен не вибирали. Взяли ті, які часто використовують, можна сказати найпопулярніші імена. Вони ніяк не пов'язані з іменами порушників ПДР, – повідомили у пресслужбі.

[media=213218][media=213216]

 

Масово встановлюють рекламні щити поки лише у столиці, а з часом вони потроху з'являтимуться і в інших містах України.

Жодних деталей в облуправліннях патрульної поліції розповісти наразі не можуть. Кажуть, це ініціатива Департаменту патрульної поліції України і ніякого стосунку до цих бігбордів місцеві управління не мають.

Джерело: Сьогодні

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook