Трофейного товстолоба на 19 кг виловив директор Рівненського пивзаводу (ФОТО)

У ставку, на якому власноруч прикормлює рибу

На цих вихідних депутат Рівнеради і директор пивзаводу Мар'ян Года спіймав рибину-велетня. Товстолобом вагою 19 кг згодом похизувався на власній сторінці у Facebook. Ми ж вирішили дізнатися про його трофей більше.

Журналістам Радіо Трек Мар’ян Года розповів, що рибачив на ставку у Гощанському районі. Втім, точне місце розташування водойми вказувати не хоче, аби туди не кинулися браконьєри:

Є у мене невеличкий ставок, який я орендую поблизу дачі. Іноді приїжджають сюди мої друзі і знайомі на рибалку. А так як зараз осінь, я й сам вирішив подивитися, що там за «урожай». Вчора зловив кілька різних екземплярів. Цей товстолоб на 19 кг – це найбільший з них. Ще були там щуки та невеличкі амури.

Я вже трохи пошкодував, що розмістив це фото, бо зараз з’їдуться всі браконьєри на цей ставок, - зауважив Мар’ян Года.

Між тим, власник Рівненського пивзаводу каже, що рибачить на ставку не просто так:

У мене є чим годувати рибу – це поживні відходи пивного виробництва, які мені нічого не коштують. Мушу зауважити, що риба сильно звикає до такого корму і потім погано клює. Буває, дивишся на ставок – риба хлюпається, її там повно, а не клює зовсім.

 

Але можу сказати, що риба з цього ставка дуже смачна і солодка після таких підгодовувань.

На питання ж, чи можна назвати його затятим рибалкою, Мар’ян Года відповів, що має чимало роботи на дачі, тож на рибалку вибирається нечасто.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook