Три максимально шкідливих продукти для людей, які страждають на діабет

Передусім слід виключити продукти, які можуть спровокувати різкі стрибки цукру

При діабеті важливо постійно контролювати рівень цукру в крові. На ці показники серйозно впливають продукти зі щоденного раціону, тому люди з такою недугою дотримуються певних принципів харчування.

Стрибки глюкози провокують продукти з високим вмістом вуглеводів, крохмалю та цукру, наприклад, рис, макарони, фрукти, десерти та соки.

Після вживання такої їжі люди з діабетом можуть відчути серйозне погіршення самопочуття.

Крім того, вирішальне значення для діабетиків відіграє не лише рівень підйому цукру в крові, а й швидкість цього процесу. І лікарі називають три найбільш небезпечних продукти.

Перше у цьому списку – пиво. Цей напій – дуже швидкий вуглевод, який провокує резистентність до інсуліну. Також при діабеті варто уникати білого хліба та цукру. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook