Три аромати, які точно подобаються всім 

Уже не перший рік вони входять у ТОП продажів, напевно по всьому світу 

Good Girl Gone Bad, Kilian

У популярності цього аромату можна звинувачувати його «хитру» піраміду. На перший погляд, вона здається повітряною та ніжною та відкривається елегантними нотами білих кольорів. Згодом стає зрозуміло, що за невинними верхніми нотами ховається привабливий шлейф — з нарцисом, туберозою та деревними акордами, які роблять ще цікавіше.

Ціна на аромати Kilian кусається, але ті, хто мали їх, готові ще раз на таку покупку. 


L’Interdit Rouge, Givenchy

На відміну від оригінального L’Interdit його «червона» версія насичена солодким апельсином та пряним імбиром. У поєднанні з класичною квітковою базою з жасмину та туберози виходить вельми незвичайний та яскравий букет.

Це супер варіант на весну та літо, коли хочеться одночасно і ніжності, і пристрасті.

Versace Bright Crystal 

Дорогоцінний, елегантний, але при цьому такий несподіваний, чуттєвий та однозначно ефектний. Тут чути гранат і японський лимон юзу, червоне дерево та магнолію, а також привабливу амбру, посилену мускусним акордом. На окрему увагу заслуговує флакон, який робить композицію схожою на справжній діамант.

Хтось скаже: «Скільки можна вже користуватися цим  Bright Crystal!». А ми певні, що можна! особливо варто спробувати тим, хто тільки починає знайомитися з різними брендами парфумів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook