Треба заборонити виїзд дітей за кордон: в Україні пропонують радикальні заходи

Для збереження та відтворення нації

Аби зберегти можливість відтворювати націю, треба заборонити виїзд з України не лише чоловікам, але й дітям. Про це заявив політик Дмитро Корчинський в ефірі програми «Говорить великий Львів», - пише Главком.

Українці мають перетворитись на войовничу націю, яка ще довго перебуватиме у стані війни. Отже, усі громадяни мають відмовитись від багатьох прав, ґарантованих Конституцією, і йти шляхом самообмежень. Крім того, війна має стати спадковою справою. А дітей слід виховувати так, щоб вони були готові взяти в руки зброю і піти воювати замість загиблих батьків. 

Я не знаю, скільки нас залишилося тут в Україні. Але в ім'я виживання нації треба заборонити виїзд не тільки військовозобов'язаним чоловікам, а навіть і вивіз дітей.

 

Я розумію, що багато кому спокійніше тримати дітей за кордоном, поки йде війна. Але ми ж розуміємо, що ті діти не повернуться в Україну. Вони виховуються не українцями.

 

Вони не повернуться, в них не буде стимулів повертатися в Україну, – вважає Корчинський.

Як приклад Корчинський навів Китай, в якому різко скоротився приріст населення через запроваджені свого часу обмеження народжуваності.

Зараз півторамільярдний Китай вважає ситуацію, що склалась у цій країні з народжуваністю, демографічною катастрофою. Через це влада КНР заборонила усиновлення китайських дітей іноземцями.

 

Китайці намагаються зберегти власний генофонд, не дати молоді виїхати за кордон, щоб забезпечити активний процес відтворення населення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook