Традиційний «Крабов’є»: один із кращих салатів на Новий рік (РЕЦЕПТ)

Максимально доступні продукти і мінімум часу на приготування

Крабовий салат – одна із найбільш обожнюваних українцями новорічних страв. На столі просто зобов’язані бути Олів’є, Шуба, Мімоза і Крабов’є

Попри те, що господині час від часу експериментують зі складниками, цей салат завжди готується дуже швидко і без зайвих заморочок.

Інгредієнти:

  • яйця - 4 шт.
  • свіжий огірок - 1 шт.
  • кукурудза консервована - 150 г
  • крабові палички - 240 г
  • мівіна - 1 упаковка
  • зелена цибуля – пів пучка
  • майонез - 3 ст.л.
  • сіль, перець - до смаку

Приготування:

Яйця відварюємо і ріжемо середніми кубиками. Так само нарізаємо крабові палички, огірки та зелену цибульку. 

З кукурудзи злийте непотрібну рідину і додайте до інших складових.

Мівіну попередньо запарте кип'ятком (не додаючи спеції) і коли вона охолоне, додайте до інших інгредієнтів.

Добре все посоліть, поперчіть, заправте майонезом і перемішайте.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook