ТОП-5 легких закусок до коньяку

Нині в Україні його називають Бренді України

Коняк - напій, який багатьом людям до душі, однак не усі вміють його правильно поєднувати зі стравами. 

Більшість людей відносяться до коньяку, як звичайного алкогольного напою, тому навіть не замислюються про те, що вживати його треба за якимись правилами.

На відміну від горілки, коньяк, згідно з правилами етикету, не можна випивати залпом. Бо цей напій відносять до категорії елітних і благородних.

Класична закуска до коньяку

Тверді сорти сиру. Вважають, що цей продукт відмінно підходить до коньяку, тому що він продовжує післясмак. На додаток до сиру можна подати оливки.

Фруктові нарізки

Фрукти будуть хорошим доповненням до міцного напою. Зокрема, підходять яблука, груші, полуниця і виноград.

[media=159698][media=159697]

Асорті із сухофруктів та горіхів

Для посиденьок в колі друзів за келихом коньяку підійдуть горіхи та сухофрукти:

  • кеш’ю;
  • мигдаль;
  • фундук;
  • фініки;
  • курага;
  • родзинки.

Морепродукти

Вишукана і дуже смачна – нарізка з копченої риби, асорті з червоної або чорної ікри, устриці, лобстери, мідії.

Шоколад

Найпоширеніша закуска до елітного алкоголю - шоколад. Підходять темні гіркі сорти, вони не перебиватимуть смак напою.

Джерело - smach.com.ua

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook