ТОП-4 парфумів, які пахнуть вдесятеро дорожче, ніж коштують (ФОТО)

Пахнуть вишукано, а доступні кожній

Якщо в моді вартість одягу більшою мірою визначається ціною тканини, то в парфумерії — вартістю компонентів. А от вона вже залежить від того, наскільки складно було отримати ту чи іншу ноту. Втім, нашому носу не важливі технологічні процеси — він визначає цінність по цікавості звучання, щільності, стійкості та асоціаціям

Ми зібрали для вас підбірку парфумів, які пахнуть значно дорожче, ніж коштують.

Elizabeth Arden, White Tea Ginger Lily

Дуже інтелігентний і витончений аромат.

Звучить тихо і делікатно, занурюючи в млість сонячного ранку і спокою.

Цей парфум — про жіночність і внутрішню гармонію. Вдихаючи, у першу чергу ви відчуваєте цитруси та імбир. А потім підтягуються мускус, спеції та кедр — саме вони роблять композицію дорогою і благородною.

Swiss Arabian, Layali

А це вже магія сходу — і за формою, і за змістом.

Цей аромат представлений у формі олії, і використання його перетворюється в красивий ритуал.

Ви відкручуєте кришечку, витягуєте скляну паличку і проводите нею по зонах пульсації. Справжнє захоплення! Аромат фемінний, потужний, солодко-терпкий. Найбільше в ньому відчувається чорна смородина, а вторять їй слива, флердоранж, троянда, іланг-іланг, жасмин, амбра та агарове дерево. З ним ви ніколи не залишитеся непоміченою

Versace, Versense

Його аромат доречний в будь-якій ситуації — він акуратний, легкий та іскристий.

І при цьому досить самобутній

Серед важкого парфумерного люксу він почувається цілком по-свійськи, тому що пахне дуже вишукано. Цитрусовий букет обрамляє благородна «рама» з кедра, кардамону, оливкового дерева і мускусу.

CACHAREL, Anais Anais LOriginal

Почнемо з того, що це аромат-легенда, випущений ще в 1978 році.

Його не можна назвати оригінальним — це добротна класика, як дзеркальце в срібній оправі або порцеляновий сервіз тонкої роботи.

Ностальгічний парфум, пронизаний едвардіанською чутливістю. Сьогодні він звучить трішки ретро, але дорого і благородно. Його ароматним балом заправляє гіацинт, лілія, дубовий мох, конвалія.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook