Тисячі лікарів смажать тільки на такому маслі, і радять його іншим

Хоча більшість й досі використовує соняшникову олію

Мільйони людей по всьому світу готують страви з використанням соняшникової олії — рафінованої чи ні. Кому як до вподоби. При цьому усі вони чули, що це небезпечно, адже при нагріванні олія випаровує токсичні речовини. А це справжнісінькі канцерогени та трансжири.
 
Тож чимало лікарів у всьому світі зізнаються, що надають перевагу топленому вершковому маслу. Воно абсолютно безпечне.
Топлене масло - це висококонцентрований жир, що складається з насичених жирних кислот. Якщо його нагріти, жодні шкідливі речовини не утворюються, — пояснюють фахівці.
Таке масло називають ще пряженим вершковим маслом, або маслом гхі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook