Тісто у духовку і ставте чайник: яблучний пиріг – «3 склянки» (ФОТО)

Вам не знадобляться ваги

Пропонуємо вам приготувати найшвидший пиріг до чаю, адже тісто для нього можна заколотити лише за 5 хвилин.

Для пирога взагалі не потрібно місити тісто, просто змішали сухі інгредієнти – і все готово! Далі приступаємо до приготування начинки.

Інгредієнти:

  • 1 склянка – борошна
  • 1 склянка – манки
  • 1 склянка – цукру
  • 1,5 ч.л. – розпушувача
  • 6-7 – яблук
  • 150 г – вершкового масла

У великій мисці змішати борошно, цукор та манку. Далі додаємо розпушувач. Все добре перемішуємо віночком. Сухе тісто готове!

Яблука натираємо на велику тертку. Бажано, щоб вони були соковитими. Шкірку можна не очищати.

Далі яблука можна збризкати соком лимона, щоб вони не потемніли. А також можна натерти на дрібній тертці цедру лимона, яка надасть начинці ніжний аромат. Терті яблука ділимо на три рівні частини.

Форму застеляємо пергаментом. Розділіть сухе тісто на чотири порції. На дно форми насипаємо суміш, розподіляємо по поверхні і накриваємо частиною яблучної начинки. Чергуємо, доки не закінчаться інгредієнти.

Зверху пирога натираємо на великій тертці вершкове масло. Воно допоможе просочитися нашій начинці.

Відправляємо пиріг у духовку, розігріту до 180 °С духовку і запікаємо до золотистого кольору приблизно 45-50 хвилин.

У цей час можна заварити смачний чай.

Джерело: sensatsiya

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook