Терти картоплю не доведеться: експрес-рецепт дерунів від куми з Польщі
Цікаве приготування дерунів
Ароматні картопляні деруни обожнюють усі. Але готувати їх майже ніхто не любить – довго та важко. Ділимося рецептом, який допоможе приготувати цю смачну страву всього лише за 10 хвилин.
Інгредієнти:
- 5-6 картоплин;
- 1 цибулина;
- 1 яйце;
- 1 ст. л. борошна;
- рослинна олія – для обсмажування;
- сіль, чорний перець і спеції – на смак.
Картоплю очистіть, наріжте довільними шматочками і покладіть у чашу блендера. Аналогічно зробіть з цибулею.
Подрібніть до отримання однорідної маси.
Додайте яйце і борошно, посоліть, поперчіть.
Перемішайте в блендері. Обсмажте з обох боків до утворення апетитної скоринки – це займе буквально по дві-три хвилинки з кожної сторони.
Картопляні деруни за десять хвилинок готові! Подавайте їх зі сметаною чи будь-яким улюбленим соусом.
Готуються вони надзвичайно просто та швидко, а в результаті виходить неймовірно смачно!
Радіо Трек: НОВИНИ