Терти картоплю не доведеться: експрес-рецепт дерунів від куми з Польщі

Цікаве приготування дерунів

Ароматні картопляні деруни обожнюють усі. Але готувати їх майже ніхто не любить – довго та важко. Ділимося рецептом, який допоможе приготувати цю смачну страву всього лише за 10 хвилин.

Інгредієнти:

  • 5-6 картоплин;
  • 1 цибулина;
  • 1 яйце;
  • 1 ст. л. борошна;
  • рослинна олія – для обсмажування;
  • сіль, чорний перець і спеції – на смак.

Картоплю очистіть, наріжте довільними шматочками і покладіть у чашу блендера. Аналогічно зробіть з цибулею.

Подрібніть до отримання однорідної маси.

Додайте яйце і борошно, посоліть, поперчіть.

Перемішайте в блендері. Обсмажте з обох боків до утворення апетитної скоринки – це займе буквально по дві-три хвилинки з кожної сторони.

Картопляні деруни за десять хвилинок готові! Подавайте їх зі сметаною чи будь-яким улюбленим соусом.

Готуються вони надзвичайно просто та швидко, а в результаті виходить неймовірно смачно! 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook