Тельцям – обережність у словах, Терезам – зіпсована репутація: гороскоп на 23 червня

А Дівам пощастить з грошима

ОВНИ

Зараз вам краще не потрапляти на очі керівництву, оскільки  можете викликати його роздратування, навіть без особливих причин. Ваше самолюбство буде уражене несправедливим ставленням, однак незабаром все повернеться на свої місця і ви знову будете у фаворі.

ТЕЛЬЦІ

День буде успішним, якщо ви, перш ніж щось сказати, подумаєте про наслідки. Ви можете проявити нетактовність до співрозмовника або просто незаслужено образити людину. Пам'ятайте це і ставитеся до себе більш критично.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня навряд чи у вас буде величезне бажання працювати. Ви будете думати про що завгодно, тільки не про те, як досягти високих виробничих показників. Намагайтеся обходити гострі кути, не сперечайтеся і нікому нічого не обіцяйте.

РАКИ

Зараз ви здатні домогтися гарних результатів, але вирішувати поставлені завдання краще по черзі. Ваші успіхи можуть розворушити заздрісників, тому пильнуйте.

ЛЕВИ

Вам не варто зайвий раз проявляти ініціативу і брати на себе відповідальність. Вас не тільки не оцінять, але й можуть звинуватити у всіх помилках і прорахунках, які допустили колеги. Але якщо у вас попросять підтримки, то не відмовляйте.

ДІВИ

Складаючи плани на цей день, віддайте перевагу тим, які принесуть швидкий результат. Вам потрібно активізувати зв'язки з партнерами. Успішно вирішаться будь-які фінансові питання.

ТЕРЕЗИ

Труднощі, які можуть виникнути в особистому житті, відіб'ються на вашій роботі. Намагайтеся зібратися, щоб не зіпсувати свою професійну репутацію.

СКОРПІОНИ

Найбільш важкі справи поки відкладіть, щоб не наробити помилок. Також будьте обережними з малознайомими людьми, щоб не стати жертвою підступного наміру.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно все добре обмірковувати і ретельно перевіряти інформацію. А ще вам треба навчитися позитивно мислити.

КОЗЕРОГИ

Навколо вас цього дня відбуватимуться цікаві події, але вам поки краще залишатися пасивним спостерігачем. У іншому випадку ви можете зробити щось необачне, що ускладнить ваше життя.

ВОДОЛІЇ

Будьте активними, особливо в питаннях спілкування, контактів і зв'язків. Якщо виникнуть розбіжності з коханою людиною, то постарайтеся не з'ясовувати стосунки – зараз краще піти на поступки.

РИБИ

Навряд чи цього дня відбудеться щось грандіозне, але невеликі позитивні зміни ви відчуєте. Найбільшого успіху ви зможете досягти в любовних справах.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп