Тельцям – «поповнення» у сім’ї, Рибам – далека дорога: гороскоп на 30 січня

А Ракам варто відпочити

ОВНИ

Вдома буде надзвичайно тепла атмосфера. Щоб зберегти її не скупіться на компліменти один одному, на знаки уваги та подарунки.

ТЕЛЬЦІ

Важливим буде атмосфера в сім'ї та сосунки з близькими. У декого можуть з'явитися нові члени сім'ї. Будьте уважні до оточення та дбайте про своїх близьких, допомагаючи їм і морально, і матеріально.

БЛИЗНЯТА

Сьогодні можливі два варіанти розвитку подій: стабільність або втрата контролю над своїми емоціями. Для відновлення балансу рекомендується прогулянка, подорож, екскурсія. Словом активний відпочинок.

РАКИ

Ймовірно, сьогодні вам важко буде організувати свій день. Нестача часу, непотрібна метушня, сварки через дрібниці здатні зіпсувати настрій. Все що треба – просто розслабитись і нікуди не поспішати. Спокій та сон – ось те, що вам зараз потрібне.

ЛЕВИ

Будьте обережні, тому що сьогодні можуть активізуватися різноманітні шарлатани-цілителі, чорні маги, чаклуни. Намагайтеся уникати людних місць, а краще проведіть цей день у затишному місці. Наприклад, під ковдрою переглядаючи улюблений фільм.

ДІВИ

Деякі Діви витрачатимуть багато енергії на покупку чи обмін житла. І вони отримають від цього насолоду. А тим Дівам, які просто мають навести лад вдома варто долучити до роботи менше покоління. 

ТЕРЕЗИ

Можливі непорозуміння. Вам не вистачатиме відчуття стабільності. Гонитва за чимось екстремальним та незвичним – не ваш стиль.

СКОРПІОНИ

До вас прийдуть гості. Намагайтеся організувати свято для себе та своїх близьких. Зверніть особливу увагу на мікроклімат у сім'ї. Рекомендується благодійність.

СТРІЛЬЦІ

Цілком ймовірно возз'єднання з колишнім партнером. Якщо вас поглине побут та повсякденності, то ваше життя може з часом стати одноманітним. Якщо це станеться, вам важко буде щось виправити.

КОЗОРОГИ

День підходить для усамітнення, самодослідження, медитації. Ідеальний період для творчості та насолоди мистецтвом. Надвечір ви відчуєте приплив енергії: витратите її на заняття спортом, прогулянки або фізичну працю.

ВОДОЛІЙ

День провокацій та несподіваних змін. Доля посилає вам чергові випробування на міцність особистих чи сімейних стосунків. Будьте уважними до висловлювань. Не виключені непередбачені фінансові витрати.

РИБИ

Сприятливий для подорожей день. Найбільш вдалими виявляться поїздки у тих, хто прагне вивчати мову країни перебування, її звичаї та традиції. Якщо випадає нагода, то не зволікайте і їдьте у далеку подорож.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп