Те, що захочеться готувати щодня: канапки з морквою і сиром. Швидко й бюджетно (РЕЦЕПТ)
Ситна страва для всієї родини - готується швидко, а з’їдається ще швидше
«Бюджетний варіант перекусу для всієї сім’ї. Ці канапки можна подавати навіть до святкового столу! Швидко, ситно і без зайвої мороки», — так описує цей рецепт українська фуд-блогерка Юлія Симончук.
Інгредієнти:
- батон — ½ шт.
- сир твердий — 50 г
- морква — 70 г
- часник — 2 зуб.
- сіль, перець, зелень — до смаку
- майонез — 50 г
Приготування:
Сиру моркву і сир треба натерти на маленьку тертку, а потім додати подрібнений часник. Посолити, поперчити собі до смаку, додати зелень (краще - кріп чи петрушку) та майонез. Все гарно перемішати до однорідності.
Викласти масу на підсмажений або підсушений батон
Радіо Трек: НОВИНИ