Те, що захочеться готувати щодня: канапки з морквою і сиром. Швидко й бюджетно (РЕЦЕПТ)

Ситна страва для всієї родини - готується швидко, а з’їдається ще швидше

«Бюджетний варіант перекусу для всієї сім’ї. Ці канапки можна подавати навіть до святкового столу! Швидко, ситно і без зайвої мороки», — так описує цей рецепт українська фуд-блогерка Юлія Симончук.

Інгредієнти:

  • батон — ½ шт.
  • сир твердий — 50 г
  • морква — 70 г
  • часник — 2 зуб.
  • сіль, перець, зелень — до смаку
  • майонез — 50 г

Приготування:

Сиру моркву і сир треба натерти на маленьку тертку, а потім додати подрібнений часник. Посолити, поперчити собі до смаку, додати зелень (краще - кріп чи петрушку) та майонез. Все гарно перемішати до однорідності.

Викласти масу на підсмажений або підсушений батон

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook