Такого ви з вином не робили. Візьміть блендер і очманієте від результату

Для поціновувачів багатого смаку

Смак витриманого вина значно багатший, ніж у молодого. Однак, витримане вино і коштує дорожче, і тримати його вдома кілька років у багатьох терпіння немає.

Аби збагатити смак вина – можна скористатися дивним лайфхаком. Ті, хто випробовували його, у мережі пишуть, що справді дієвий.

Вино можна наситити киснем, підвищити його смакові властивості завдяки аерації.

 

Простіше кажучи - збити блендером.

 

У чистій місткості вбийте вино впродовж 20-30 секунд, а потому перелийте вино у келих.

Після такої маніпуляції просте вино набуде яскравого, глибокого і насиченого смаку, а його аромат розливатиметься по всій кімнаті.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook