Такого смачного пюре ви ще не куштували: бабуся розкрила 1 інгредієнт, який потрібно додати до картоплі

Страва вийде дуже ніжною і смачною

Картопляне пюре – ідеальний гарнір до більшої кількості закусок. Воно готується дуже легко, але далеко не всі господині та навіть кулінари вміють його правильно готувати.

Смак страви можна значно покращити, якщо додати в процесі варіння один простий продукт – додати за 5 хв до готовності в каструлю з водою трішки часнику. Найкраще попередньо роздавити їх за допомогою пресу. 

Додайте до вареної бульби сметану, молоко чи вершки. Часник допоможе створити особливий аромат у пюре та надати йому насичений смак.

Усім вашим домашнім точно сподобається така смачна вечеря.

До слова, кулінари радять нарізати картоплю на шматочки середнього розміру – аби вони не розвалились у процесі приготування, але й швидко приготувались.

Також потрібно кидати очищену та нарізану бульбу у воду, яка кипить – тільки так консистенція готового пюре вийде неймовірно ніжною, однорідною та без грудочок.

Крохмаль залишиться всередині плодів, тому гарнір буде ідеальним.

Джерело: noviydoctor

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook