Такого печива багато не буває, можна пекти хоч щодня: простий рецепт з горіхами (ФОТО)

Чи готувати кожні вихідні

Що може бити краще, ніж домашнє печиво? Коли аромат під час випікання огортає всю оселю? Напевно, нічого кращого бути не може. Пропонуємо вам приготувати горіхове печиво, яке буде найкращим доповненням до гарячого чаю.

Інгредієнти:

Тісто:

  • сметана – 120 г
  • яйце – 1 шт.
  • вершкове масло – 100 г
  • борошно – 280 г
  • солі – 1/3 ч. л.
  • розпушувач – 1 ч. л.

Начинка:

  • горіхи – 120 г
  • цукор – 80 г
  • ванілін – 1 пачка

Змішуємо сухі інгредієнти – борошно, сіль і розпушувач.

Холодне масло перетираємо з сухою сумішшю. Додаємо туди сметану, яйце і замішуємо тісто. Залишаємо у холодильнику на пів години.

Готуємо начинку.

Горіхи подрібнюємо блендером і додаємо цукор.

Тісто розкачуємо у тонкий пласт, посипаємо начинкою та загортаємо в рулет.

Розрізаємо рулет на шматочки й змащуємо жовтком.

Випікаємо в добре розігрітій до 180°C духовці 20-25 хвилин.

Смачного!

Джерело: zhyttia

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook