Такого м’яса «під шубою» ви ще не куштували: гості не підуть, поки не розкажете рецепт

Просто, смачно та з мінімумом інгредієнтів

Завжди хочеться приємно здивувати гостей. Хтось пробує нові заморські рецепти, а хтось удосконалює вже давно всі відомі. Пропонуємо вам приготувати стандартну страву — м’ясо під сирною шубою в духовці.

Інгредієнти на 4 порції:

  • філе свинини – 600 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • соєвий соус – 2 ч. л;
  • сир – 250 г;
  • майонез – 6 ст. л;
  • приправи — на смак.

Нарізаємо філе поперек волокон і відбиваємо. Маринуємо в суміші приправ, соєвого соусу та цибулі, порізаної кільцями. Залиште в прохолодному місці на пів години. Сир тремо на великій тертці та змішуємо з майонезом.

Викладаємо відбивні на змащене деко, зверху посипаємо маринованою цибулею і покриваємо сирною сумішшю. Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо 25 хвилин.

Смачного!  

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook