Таких смачних дерунів ви ще не їли. Тепер готуватимете лише за цим рецептом

Рецепт ідеальної пропорції продуктів

Класичні деруни майже не готую. Нашій сім’ї так полюбились ось ці, що не проміняємо їх на інші. Ділюсь рецептом дуже смачних і цікавих дерунів.

Спробуйте, рідні точно оцінять, пише gospodynka.

Інгредієнти:

  • картопля – 3 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • сіль – ½ ч. л.;
  • чорний мелений перець – щіпка;
  • борошно – 2 ст. л.;
  • помідор – 1 шт.;
  • сир – 200 г;
  • зелена цибуля – пучок.

Картоплю очищаємо та подрібнюємо на великих різцях тертки. Заливаємо картоплю водою і даємо настоятися.

У цей час нарізаємо невеликими кубиками цибулину. За допомогою ложки дістаємо картоплю з води, ретельно віджимаємо від рідини.

З’єднуємо картоплю з цибулею, чорним меленим перцем, сіллю, яйцем та борошном, ретельно перемішуємо. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо на поверхню по столовій ложці картопляної маси.

Поки деруни обсмажуються під кришкою, подрібнюємо сир, нарізаємо тонкими кільцями помідор. Зелену цибулю дрібно шаткуємо.

На обсмажений бік дерунів викладаємо дрібку сиру, по кружечку помідора. Також на помідор кладемо трохи зеленої цибулі, завершуємо дрібкою подрібненого сиру.

Накриваємо блюдо кришкою, чекаємо, поки розплавиться сир.

Можна після приготування посипати деруни паприкою та іншими спеціями. Виходять надзвичайно смачні деруни з сиром.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook