Такі бутерброди зі шпротами першими зникнуть зі столу: рецепт оригінальної закуски

Канапки – обов’язкова страва на святковому столі

Бутерброди – це завжди хороша ідея. Їх є напевно сотні видів. Пропонуємо вам спробувати канапки зі шпротами по-новому.

Кулінарна блогерка під ніком danilchenko_77 розповіла в Інстаграмі, як зі звичайних шпротів приготувати апетитну намазку на бутерброди. Поєднання продуктів дуже вдале, і сподобається всім. І приготування просте — достатньо просто закинути все в блендер.

Інгредієнти:

  • Багет
  • Шпроти - 1 банка
  • Морква - 1 шт
  • Яйце - 1 шт
  • Цибуля фіолетова - 1 шт
  • Сир плавлений - 1 шт
  • Зелень свіжа - на (свій) смак

Моркву та яйце відварюємо до готовності та охолоджуємо до температури, коли їх буде комфортно чистити. Цибулю чистимо від шкірки та ріжемо на зручні шматки.

Зелень миємо та просушуємо на паперових рушничках. Зі шпротів зливаємо олію.

Яйце достатньо почистити та розрізати навпіл. Відварену моркву ріжемо на зручні шматочки.

Всі підготовлені продукти перекладаємо у блендер. Додаємо також плавлений сирок і все перебиваємо до однорідної пасти. Перекладаємо її в кондитерський мішок.

Хліб обсмажуємо на сухій сковороді до хрусткої скоринки. За допомогою кондитерського мішка відсаджуємо намазку на хліб. Це необов’язково — можна просто намастити.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ