Таке печиво можна їсти і під час Великого посту, і на щодень: рецепт смакоти до чаю з вівсянки та фініків
Вся родина задоволена
Печиво з вівсянки та фініків має багато переваг, які роблять його ідеальним вибором для подавання з чаєм, доповнюючи його аромат та створюючи приємне і задовільне поєднання. Воно має приємну текстуру – трохи хрустку ззовні та м’яку всередині, що робить його чудовим доповненням до ароматного та гарячого чаю.
А головне його можна їсти під час посту.
Інгредієнти:
- 1 стакан - вівсяної крупи;
- 1/2 чашки - фініків;
- 1/4 чашки - меду;
- 2 столові ложки - олії;
- 1/2 чашки - горіхів;
- Ванільний екстракт
Попередньо розігрійте духовку до 180°C та покрийте деко пекарським папером. У блендері змеліть вівсяну крупу до стану борошна.
Перекладіть мелену вівсянку в миску і додайте нарізані фініки та горіхи.
Додайте мед, олію та ванільний екстракт або інші приправи до суміші вівсянки та фініків. Перемішайте.
Сформуйте невеликі кульки з тіста та розмістіть їх на підготованому деко, залишаючи деякий проміжок між кожною кулькою. Поставте деко з печивом у попередньо розігріту духовку та печіть протягом 12-15 хвилин або до того часу, поки печиво не стане золотистим.
Після випікання вийміть печиво з духовки та залиште на охолодження протягом 5-10 хвилин.
Смакуйте пісне печиво з вівсянки та фініків, подаючи його з чашкою чаю або кави.
Це печиво буде смачним і поживним варіантом для перекусу або легкого сніданку під час періоду посту або просто як здоровий десерт.
Джерело: noviydoctor
Радіо Трек: НОВИНИ