Син священника та працівник Швидкої з м. Рівне може стати Чемпіоном світу зі Спідвею (ФОТО)

Серед юніорів. Якщо пощастить, і Бог допоможе

Можливо ви чули про нашого нового Марка? Лише в цьому випадку Марко це – ім’я. Він нова зірка Рівненського, Українського, Європейського і, можливо, Світового Спідвею.

Йому лише 19-ть. От що про нього пише Галина Кульчинська:

-Завжди перехоплює подих, коли ці хлопці, входячи у крутий віраж, практично торкаються тілом землі. Для мене спідвейні змагання - це завжди якесь особливе, магічне дійство де відвага, продуманий ризик і витримка відіграють не меншу роль аніж майстерність і техніка.

 

Чудова новина прийшла з Чехії: рівнянин Марко Левішин посів 2 місце в півфіналі особистого чемпіонату Європи серед юніорів на треці в місті Дівішов (Чехія). Цей успіх дозволив йому стати фіналістом першості, яка пройде 12 вересня в Угорщині
 

Також Марко є водночас і фіналістом Чемпіонату світу серед юніорів. Фінал відбудеться 2 жовтня у Пардубіце (Чехія).

Який крутезний хлопець! 31 серпня йому виповниться лише 20 років. Марко Левішин має безліч спідвейних титулів. Його кумиром є Ігор Марко.
 

Цікаво, що Марко Левішин виховувався в родині священника. У 2019 році закінчив рівненський медколедж і працює фельдшером на швидкій допомозі. До того ж він є студентом МЕГУ по спеціальності «фізкультура і спорт».
 

Вітаємо Марка Левішина з прекрасною перемогою! Пишаємося тобою, Марко, вдалих тобі стартів і успішних фінішів!

Ми, Марку, теж тебе підтримуємо і будемо тримати за тебе кулаки.

Всім Рівним!

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook