Святковий рулет із домашнього фаршу: гості проситимуть ручки, щоб записати рецепт

Простіше, швидше та смачніше, ніж просто котлети

Усі люблять котлети. А коли це варіант, який не піддавався обсмажуванню, то страва стає неймовірно цінною. Пропонуємо вам приготувати рулетик, який буде гарний у будь-якому вигляді: у гарячому замість котлет, а в холодному – на бутербродах.

Інгредієнти:

  • Фарш будь-який – 1 кг
  • Печериці – 200 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сир – 100 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Панірувальні сухарі – 40 г
  • Солодка паприка – 1 ч. л
  • Коріандр – 0,5 ч.л
  • Сушений часник – 0,5 ч. л
  • Чебрець – 1/3 ч. л
  • Сіль – 1 ч. л
  • Цукор – 0.5 ч. л
  • Чорний перець
  • Олія

Беремо фарш, додаємо солодку паприку, мелений коріандр, сухий часник, чебрець, сіль, цукор, перець та яйце. Всипаємо панірувальні сухарі, перемішуємо, щоб маса стала повністю однорідною і добре відбиваємо.

Окремо на олії обсмажуємо до золотистості цибулю, потім додаємо печериці й готуємо, поки не випарується вся волога.

На столі вистеляємо харчову плівку, рівномірно розподіляємо весь фарш, викладаємо гриби з цибулею, присипаємо тертим сиром і загортаємо в рулет, защипуючи краї.

Готовий рулет загортаємо у два шари фольги та відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку на півтори години.

Даємо рулети 10-15 хвилин відпочити, потім нарізаємо і смакуємо. Рулет добре тримає форму, не розвалюється і не кришиться.

Джерело: zhyttia

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook