Святковий рулет із домашнього фаршу: гості проситимуть ручки, щоб записати рецепт
Простіше, швидше та смачніше, ніж просто котлети
Усі люблять котлети. А коли це варіант, який не піддавався обсмажуванню, то страва стає неймовірно цінною. Пропонуємо вам приготувати рулетик, який буде гарний у будь-якому вигляді: у гарячому замість котлет, а в холодному – на бутербродах.
Інгредієнти:
- Фарш будь-який – 1 кг
- Печериці – 200 г
- Цибуля – 2 шт.
- Сир – 100 г
- Яйце – 1 шт.
- Панірувальні сухарі – 40 г
- Солодка паприка – 1 ч. л
- Коріандр – 0,5 ч.л
- Сушений часник – 0,5 ч. л
- Чебрець – 1/3 ч. л
- Сіль – 1 ч. л
- Цукор – 0.5 ч. л
- Чорний перець
- Олія
Беремо фарш, додаємо солодку паприку, мелений коріандр, сухий часник, чебрець, сіль, цукор, перець та яйце. Всипаємо панірувальні сухарі, перемішуємо, щоб маса стала повністю однорідною і добре відбиваємо.
Окремо на олії обсмажуємо до золотистості цибулю, потім додаємо печериці й готуємо, поки не випарується вся волога.
На столі вистеляємо харчову плівку, рівномірно розподіляємо весь фарш, викладаємо гриби з цибулею, присипаємо тертим сиром і загортаємо в рулет, защипуючи краї.
Готовий рулет загортаємо у два шари фольги та відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку на півтори години.
Даємо рулети 10-15 хвилин відпочити, потім нарізаємо і смакуємо. Рулет добре тримає форму, не розвалюється і не кришиться.
Джерело: zhyttia
Радіо Трек: НОВИНИ