Святкова випічка на Великдень: «Мазурка» – неймовірно смачний торт, кекс і пиріг «в одному флаконі» (РЕЦЕПТ)

Крутий і дуже простий рецепт, який точно переміститься до вас у кулінарну книгу

«Мазурка» – це і пиріг, і торт, і кекс, і дивовижна великодня випічка Готується вона дуже просто й, на диво, швидко. Та й заморських продуктів не знадобиться

Інгредієнти:

  • борошно пшеничне - 300 г
  • вершкове масло - 200 г
  • курячі яйця - 4 шт.
  • цукор - 150 г
  • розпушувач - 10 г
  • сухофрукти та горіхи - 450 г

Приготування:

Рубаємо на дрібні шматочки горіхи та сухофрукти.

Борошно змішуємо з розпушувачем.

У миску кладемо розм’якшене вершкове масло, трохи збиваємо міксером і додаємо цукор. Збиваємо все разом до однорідної маси. По одному вводимо курячі яйця, додаємо у масу борошно й добре перемішуємо.

 

У тісто, що вийшло, додаємо горіхи та сухофрукти, гарненько все перемішуємо

Беремо форму для запікання і застеляємо пергаментним папером. Кладемо в неї тісто і розрівнюємо. Заготовку відправляємо у духовку, попередньо розігріту до 180 градусів.

Випікаємо 45-50 хв.

Джерело: Школа життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook