Свєкольнік, борщ та паштет «de la France»: що їли російські окупанти, які завойовували Чернігівщину (ФОТО)

Але коли втікали, то все залишили

Збройні сили Україні поступово зачищають Чернігівщину від російських окупантів. Тікаючи від українців «друга армія світу» лишає після себе, одяг, боєприпаси та запаси їжі.

Ось чим харчувалися російські військові, які перебували в селі Ягідне

Свєкольнік, рассольнік – без м’яса у скляних банках.

Паштет «Печінковий». У складі на першому місці (а, отже, цього інгредієнту найбільше) – вода. Далі йде індичка механічного обвалювання – це коли на фарш йде не лише м’ясо, але й шкіра, сухожилля, жир, з’єднувальна тканина та кістки. Далі йде свиняча печінка та свинячий жир. Наступні у складі цього «паштету» – картопляний крохмаль і манна крупа, свіжа цибуля, регулятори кислотності, стабілізатори та приправи.

Зелений горошок, банка зверху вже заіржавіла.

Король цього набору – український борщ у російському виконанні. Раніше очільниця МЗС рф Марія Захарова назвала ставлення України до борщу «проявом ксенофобії та нацизму».

«Борщ» у російському варіанті не надто й схожий на нього. Це радше те, що господині в селах варять свиням.

Багато картоплі, мабуть, щоб можна було поїсти щось дійсно смачне (у порівнянні з іншим). І вода, якщо в «паштеті» її для вас було занадто мало.

А ось упаковування від російських сухпайків:

І нагадування про те, що антифриз - це отрута

Джерело: Букви

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook