Сварка – Дівам, примирення – Стрільцям: гороскоп на 2 вересня

А Терезам не варто нічого позичати

ОВНИ

До нових ділових пропозицій поставтеся з обережністю, якими б перспективними вони вам не здалися. Остерігайтеся підводних каменів.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає дуже вдалий день, який ідеально підходить для розваг, а також для зустрічей і ділових переговорів. Намагайтеся бути більш дипломатичними, щоб нікого не образити.

БЛИЗНЮКИ

Може виникнути ряд перешкод, подолати які буде дуже складно. Постарайтеся не засмучуватися через дрібниці і не сердитися – втративши самовладання ви відразу ж втратите контроль над ситуацією.

РАКИ

Постарайтеся поглянути на світ з оптимізмом і день вдасться на всі 100%. Також вам не завадять свіжі емоції.

ЛЕВИ

Ви можете переоцінити свої фізичні сили, що погано позначиться на здоров'ї. Приділіть більше уваги близьким людям - теплі слова та подарунки покращать атмосферу вдома.

ДІВИ

Можлива сварка з коханою людиною або старшим членом сім'ї. Цей конфлікт буде породжений не принциповими розбіжностями, а просто небажанням почути один одного. 

ТЕРЕЗИ

Цього дня не варто нічого позичати. Навіть склянку цукру. Краще обійтися й без допомоги в роботі – ви зможете з усім впоратися самостійно.

СКОРПІОНИ

Ви можете стати душею будь-якої компанії і зарядити своїм оптимізмом оточуючих. Але є небезпека того, що ви будете притягувати до себе непорядних людей.

СТРІЛЬЦІ

Вдалий час, щоб порозумітися, помиритися та обговорити плани на майбутнє. Постарайтеся не нав'язувати іншим свої правила життя.

КОЗЕРОГИ

Відносини з вашим керівництвом можуть вийти на новий рівень і стати більш тісними. Не виключено, що вам доведеться цього дня приймати особливих гостей.

ВОДОЛІЇ

Одиноким представникам знаку потрібно більше часу проводити поза домом, оскільки саме цього дня ви можете зустріти свою долю. 

РИБИ

Сприятливий день для духовних пошуків. Вам потрібно розібратися у собі та визначитися зі своїм майбутнім.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп