Сукня за 16 гривень: українська блогерка створила весільне вбрання просто з мішка (ВІДЕО)

Це було не просто

Наприкінці 19 та початку 20 століття мішки для борошна та корму були одним із важливих утилітарних продуктів у США, завдяки яким створили багато красивих та потрібних речей, також вони вплинули на моду та культуру шиття. Однак хто би міг подумати, що сукню з мішка шитимуть у наші дні в Україні.

Українська блогерка Анастасія Душенко підкорила Мережу короткими роликами, у яких показує, як перешиває речі чи створює абсолютно нові та унікальні за допомогою ковдр і старих джинсів. Однак у одному з відео вона показала, щось зовсім незвичне - як пошила весільну сукню з білого мішка.

Для пошиття свого виробу їй знадобилась допоміжна тканина, тому що сам мішок, за словами блогерки, дуже сильно розпадався на маленькі шматочки.

 

Потім Анастасія розкроїла «тканину» і розпочала роботу - зшивання окремих елементів і додала застібку.

У результаті сукня вийшла просто чарівною і дійсно схожою на весільну. Також авторка відео зазначила, що вартість такої сукні становила 16 гривень.

Нагадаємо, що однією із найвідоміших жінок, яка носили свого часу сукню з мішка, була красуня Мерілін Монро. 1951 року 24-річна акторка позувала для Ерла Тайзена, фотографа журналу Look, в справжньому мішку з-під картоплі.

Джерело: tsn.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook