Струдель з яблуками і вишнею

Треба балувати себе смачненьким

Рекомендуємо приготувати пісний струдель.

Вам знадобитися мінімум компонентів і фруктова начинка. Результат перевершить ваші очікування! Струдель виходить дуже соковитим, апетитним і викликає бажання з'їсти ще шматочок. Рум'яний, ніжний і ароматний десерт припаде до смаку навіть вимогливим любителям солодкого.

Інгредієнти

Пшеничне борошно 350 г.

Вишня 500 г.

Яблука 2-3 шт.

Цукор 3 ст. л.

Олія 40 мл

Гаряча вода 50 мл

Кориця 1 ч. л.

В окремому посуді змішуємо пшеничне борошно, цукровий пісок, олію (без запаху) і гарячу воду. Має вийти м'яке тісто. Яблука дрібно нарізаємо і засипаємо корицею, цукром. В вишню додаємо тільки цукор. Готуємо форму. Деко або форму для випікання обов'язково змащуємо маслом або вистилаємо фольгою/пергаментом. Готове тісто нарізаємо на 4 частини і розгортаємо кожен шматочок окремо. Таким чином вийде чотири cтрудлі. Тепер по всьому пласту розподіляємо начинку. Можна скомбінувати яблука і вишню або зробити два cтрудлі з вишнею, а два з яблуками. Ідеальна температура для випікання струдля 180°С. Готовність перевіряємо через 30 хвилин.

До чаю струдель можна подавати, присипаючи цукровою пудрою. Насолоджуйтесь!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook