Струдель з яблуками і вишнею
Треба балувати себе смачненьким
Рекомендуємо приготувати пісний струдель.
Вам знадобитися мінімум компонентів і фруктова начинка. Результат перевершить ваші очікування! Струдель виходить дуже соковитим, апетитним і викликає бажання з'їсти ще шматочок. Рум'яний, ніжний і ароматний десерт припаде до смаку навіть вимогливим любителям солодкого.
Інгредієнти
Пшеничне борошно 350 г.
Вишня 500 г.
Яблука 2-3 шт.
Цукор 3 ст. л.
Олія 40 мл
Гаряча вода 50 мл
Кориця 1 ч. л.
В окремому посуді змішуємо пшеничне борошно, цукровий пісок, олію (без запаху) і гарячу воду. Має вийти м'яке тісто. Яблука дрібно нарізаємо і засипаємо корицею, цукром. В вишню додаємо тільки цукор. Готуємо форму. Деко або форму для випікання обов'язково змащуємо маслом або вистилаємо фольгою/пергаментом. Готове тісто нарізаємо на 4 частини і розгортаємо кожен шматочок окремо. Таким чином вийде чотири cтрудлі. Тепер по всьому пласту розподіляємо начинку. Можна скомбінувати яблука і вишню або зробити два cтрудлі з вишнею, а два з яблуками. Ідеальна температура для випікання струдля 180°С. Готовність перевіряємо через 30 хвилин.
До чаю струдель можна подавати, присипаючи цукровою пудрою. Насолоджуйтесь!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ