Страви з броколі: рецепт пасти під молочно-сирним соусом
Страви з броколі виходять дуже смачними і поживними
Броколі — дуже корисний і смачний різновид капусти. Страви з броколі мають оригінальний приємний смак і цікавий насичений колір. Єдиний недолік броколі — вона швидко псується, але це все одно не заважає готувати цікаві та смачні страви з броколі.
Паста з броколі під молочно-сирним соусом — інгредієнти:
0,5 кг - броколі,
200 г - пенне(або будь-який інший вид макаронів),
1 - склянка молока,
1 - склянка вершків,
200 г - сиру моцарела,
мелений мускатний горіх,
білий мелений перець,
сіль за смаком.
Броколі помити і нарізати на невеликі суцвіття. У велику кількість киплячої підсоленої води закинути макарони і приблизно через 5-7 хвилин після закипання пасти додати броколі.
Макарони варити до стану аl dente (час вказано на упаковці).
Сир натерти на тертці. У маленькій каструльці з'єднати молоко з вершками і довести до кипіння. Додати у молочну суміш сир.
Потримати соус на повільному вогні 3-5 хвилин, поки сир не розплавиться. Додай сіль і спеції.
Відкинути пасту з броколі на друшляк і дати стекти воді. Потім перекласти у сотейник пасту з броколі, додай дві столові ложки соусу і, помішуючи, потомити на вогні 3 хвилини.
Подавати пасту з броколі гарячою з молочно-сирним соусом.
Макарони варити до стану аl dente (час вказано на упаковці).
Сир натерти на тертці. У маленькій каструльці з'єднати молоко з вершками і довести до кипіння. Додати у молочну суміш сир.
Потримати соус на повільному вогні 3-5 хвилин, поки сир не розплавиться. Додай сіль і спеції.
Відкинути пасту з броколі на друшляк і дати стекти воді. Потім перекласти у сотейник пасту з броколі, додай дві столові ложки соусу і, помішуючи, потомити на вогні 3 хвилини.
Подавати пасту з броколі гарячою з молочно-сирним соусом.
Смачного!
Джерело - lady.tochka.net
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ