Страва, якої завжди замало: дуже смачна цвітна капуста у вершковому соусі (РЕЦЕПТ)
Неймовірна смакота буквально за пів години
Легка у приготуванні, зате дужа смачна і ситна страва. Її можна готувати як по буднях, так і на свята. Вам не знадобиться нічого незвичайного, а сім’я (чи гості) будуть у захваті!
Інгредієнти:
- цвітна капуста — 450 г
- вершки 10% - 150 мл
- яйця — 1 шт.
- борошно — 15 г
- сир твердий — 50 г
- вершкове масло — 15 г
Приготування:
Цвітну капусту треба розібрати на суцвіття, закинути в кип'ячу воду і варити 5 хв. Тоді вийняти у ситечко і дати воді стекти.
Після цього беремося за соус: на сковорідці розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно, перемішуємо, вливаємо вершки, постійно помішуючи. Доводимо до однорідної консистенції, перекладаємо в миску, збиваємо яйце, тертий сир, й швидко вимішуємо вінчиком.
Можете підсолити, але врахуйте, що твердий сир уже трохи солоний.
Залишились останні кроки: форму для запікання змастіть маслом 2-3 г, викладіть цвітну капусту, залийте соусом
Джерело: МЕТА
Радіо Трек: НОВИНИ