Страва, якої завжди замало: дуже смачна цвітна капуста у вершковому соусі (РЕЦЕПТ)

Неймовірна смакота буквально за пів години

Легка у приготуванні, зате дужа смачна і ситна страва. Її можна готувати як по буднях, так і на свята. Вам не знадобиться нічого незвичайного, а сім’я (чи гості) будуть у захваті!

Інгредієнти:

  • цвітна капуста — 450 г
  • вершки 10% - 150 мл
  • яйця — 1 шт.
  • борошно — 15 г
  • сир твердий — 50 г
  • вершкове масло — 15 г

Приготування:

Цвітну капусту треба розібрати на суцвіття, закинути в кип'ячу воду і варити 5 хв. Тоді вийняти у ситечко і дати воді стекти.

Після цього беремося за соус: на сковорідці розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно, перемішуємо, вливаємо вершки, постійно помішуючи. Доводимо до однорідної консистенції, перекладаємо в миску, збиваємо яйце, тертий сир,  й швидко вимішуємо вінчиком.

 

Можете підсолити, але врахуйте, що твердий сир уже трохи солоний.

Залишились останні кроки: форму для запікання змастіть маслом 2-3 г, викладіть цвітну капусту, залийте соусом Запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хв.

Джерело: МЕТА

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook