Співробітник готелю пояснив, що гості можуть виносити зі шведського столу і не боятися осуду

Є дещо на винос

У більшості готелів сніданок подають у стилі шведської лінії. Часто люди переїдають, адже хочуть багато всього спробувати.

Можна не з’їдати кілька порцій одразу, а взяти дещо з собою, аби перекусити пізніше.

Що можна виносити зі шведського столу

Одна зі співробітниць готелю в інтерв’ю порталу The Sun розповіла, що можна винести з ресторану і не боятися осуду. Працівники готелю не скажуть, що ви злодії, якщо винесли випічку чи фрукти.

Адже «з’їсти булочку на пізній сніданок — це навряд чи те саме, що розгромити свій номер чи стрибнути з балкона до басейну», - зауважила жінка.

Джерело: dip.org

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook