Співробітник готелю пояснив, що гості можуть виносити зі шведського столу і не боятися осуду
Є дещо на винос
У більшості готелів сніданок подають у стилі шведської лінії. Часто люди переїдають, адже хочуть багато всього спробувати.
Можна не з’їдати кілька порцій одразу, а взяти дещо з собою, аби перекусити пізніше.
Що можна виносити зі шведського столу
Одна зі співробітниць готелю в інтерв’ю порталу The Sun розповіла, що можна винести з ресторану і не боятися осуду. Працівники готелю не скажуть, що ви злодії, якщо винесли випічку чи фрукти.
Адже «з’їсти булочку на пізній сніданок — це навряд чи те саме, що розгромити свій номер чи стрибнути з балкона до басейну», - зауважила жінка.
Джерело: dip.org
Радіо Трек: НОВИНИ