Соковиті «армійські» котлети, які смакують із будь-яким гарніром (РЕЦЕПТ)
Виходять дуже соковиті всередині та хрумкі зовні
Фірмовим рецептом найсмачніших у світі котлет поділилася українська фуд-блогерка Оксана Матвєєва у своєму Instagram.
Каже, готувати їх можна як у мирний час, так і в період війни (тобто дефіциту деяких продуктів), адже для приготування «армійських котлет» не знадобляться ніякі делікатеси або ж продукти, що рідко з'являються в магазині.
Інгредієнти:
- фарш - 1 кг (краще брати телячий або мікс свинина-телятина)
- цибуля - 500 г
- картопля - 1 шт.
- часник - 6 зуб.
- манна крупа - 5 ст.л.
- сіль, перець, зелень - до смаку
- олія - для обсмажування
Приготування:
Цибулю й картоплю натираємо на дрібній терці (т.зв. «картопляній») або ж пропускаємо через м’ясорубку, а часник - через прес.
Додаємо сіль, манку, спеції й добре перемішуємо та відбиваємо фарш.
Залишаємо на 1 годину, щоб манка набухла.
Далі формуємо котлети, паніруємо та обсмажуємо їх на середньому вогні до появи рум’яної скоринки.
Радіо Трек: НОВИНИ