Соковиті «армійські» котлети, які смакують із будь-яким гарніром (РЕЦЕПТ)

Виходять дуже соковиті всередині та хрумкі зовні

Фірмовим рецептом найсмачніших у світі котлет поділилася українська фуд-блогерка Оксана Матвєєва у своєму Instagram.

Каже, готувати їх можна як у мирний час, так і в період війни (тобто дефіциту деяких продуктів), адже для приготування «армійських котлет» не знадобляться ніякі делікатеси або ж продукти, що рідко з'являються в магазині.

Інгредієнти:

  • фарш - 1 кг (краще брати телячий або мікс свинина-телятина)
  • цибуля - 500 г
  • картопля - 1 шт.
  • часник - 6 зуб.
  • манна крупа - 5 ст.л.
  • сіль, перець, зелень - до смаку
  • олія - для обсмажування

Приготування:

Цибулю й картоплю натираємо на дрібній терці (т.зв. «картопляній») або ж пропускаємо через м’ясорубку, а часник - через прес.

Додаємо сіль, манку, спеції й добре перемішуємо та відбиваємо фарш.

Залишаємо на 1 годину, щоб манка набухла.

Далі формуємо котлети, паніруємо та обсмажуємо їх на середньому вогні до появи рум’яної скоринки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook