Снікердудль — найпростіший і найшвидший рецепт печива

Це буде дуже смачно

Снікердудль — німецьке печиво з фундуком, посипане цукром і корицею. Готувати його дуже просто, а смак буде на найвищому рівні.

Інгредієнти:

  • 100 г – вершкового масла,
  • 150 г – цукру,
  • 2 – яйця,
  • 50 мл – молока,
  • 400 г – борошна,
  • 1 ч. л. – ванільного цукру,
  • 1 ч. л. – соди,
  • 65 г – фундука, можна взяти волоські горіхи,
  • 80 г – коричневого цукру,
  • кориця.

Горіхи подрібніть у блендері так, щоб були шматочки. Масло кімнатної температури збийте з цукром і ванільним цукром, по одному додайте яйця, щоразу добре збиваючи. Додайте молоко, перемішайте, потім всипте борошно, змішане з содою, горіхи та замісіть тісто.

З тіста зробіть кульки завбільшки з горіх, обваляйте в цукрі. Викладіть на деко, застелене пергаментом, на відстані 2-3 см один від одного і посипте корицею. Випікайте печиво 20 хвилин при температурі 190 градусів.

Джерело: mixnews

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook