Сніданок з лаваша та яєць: це ранкова порція смакоти з простих продуктів

Спробуйте щось новеньке

Якщо на сніданок вам набридли звичний омлет та яєчня, пропонуємо незвичайний та швидкий рецепт. Страва смажиться на сковороді.

Як начинку беремо будь-які ковбасні вироби, помідори та сир. Виходить дуже ситний, апетитний та смачний сніданок. Начинку можна міняти на власний смак.

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 50 г
  • Куряче яйце – 2 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Варена ковбаса – 50 г
  • Твердий сир – 30 г
  • Соняшникова олія – 1 ст. л
  • Суміш спецій – на смак

Підготуйте продукти до створення страви. З тонкого лаваша виріжте коло, яке відповідає діаметру сковороди.

Яйця розбийте в глибоку миску, приправте сіллю та чорним перцем, ретельно перемішайте вилкою, отримуючи однорідну суміш.

Сковороду прогрійте на середньому вогні, змастіть поверхню рослинною олією. Всередину вилийте яєчну суміш, рівномірно розподіліть по всій поверхні сковороди.

Поки одна частина омлету залишається рідкою, покладіть у неї тонкий лаваш, примніть лопаткою.

Коли нижня частина омлету схопиться і трохи підрум’яниться, переверніть заготовку на інший бік за допомогою лопатки. У середину покладіть кілька шматочків ковбаси чи шинки. Змастіть виріб на невеликому вогні.

Помідори наріжте кружальцями, покладіть на ковбасу.

Сир натріть на великій тертці, присипте стружкою всю яєчну заготовку.

Потім омлет з лавашем акуратно поверніть, щоб начинка залишилася в середині. Сковороду прикрийте кришкою, смажте кілька хвилин омлет, сир всередині повинен добре розплавитися.

Перекладіть страву в тарілку, присипте зеленою цибулею, розріжте на кілька шматків.

Смачного!

Джерело: smakuj

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook