Сніданок, як у ресторані, з простих продуктів

І готувати дуже просто

Сніданок - найголовніший прийом їжі, кажуть дієтологи. Він має бути корисним, ситним і водночас легким у приготуванні.  

Пропонуємо вам потішити свою родину сніданком, наче з ресторану. Треба мінімум простих продуктів. 

Інгредієнти:

  • Бекон
  • Цільнозерновий хліб - 6 шт.
  • Моцарела
  • Помідори - 2 шт.
  • Огірок - 1 шт.
  • Оливкова олія
  • Італійські трави
  • Сіль

Помідори й огірок помити та порізати тонкими шматочками. Помідори посипати улюбленими спеціями, огірок посолити.

Хліб підсушити на сковороді гриль.

Бекон обсмажити на оливковій олії.

На гарячий хліб покласти моцареллу, помідор, 2 шматочки бекону, огірок і закрити другим шматочком хліба.

Включити духовку в режим «Гриль». Перекласти тости на деко і випікати 5 хвилин сендвічі.

Остудити, розрізати навпіл і подавати до сніданку.

Смачного!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook