Сніданок, як у ресторані, з простих продуктів
І готувати дуже просто
Сніданок - найголовніший прийом їжі, кажуть дієтологи. Він має бути корисним, ситним і водночас легким у приготуванні.
Пропонуємо вам потішити свою родину сніданком, наче з ресторану. Треба мінімум простих продуктів.
Інгредієнти:
- Бекон
- Цільнозерновий хліб - 6 шт.
- Моцарела
- Помідори - 2 шт.
- Огірок - 1 шт.
- Оливкова олія
- Італійські трави
- Сіль
Помідори й огірок помити та порізати тонкими шматочками. Помідори посипати улюбленими спеціями, огірок посолити.
Хліб підсушити на сковороді гриль.
Бекон обсмажити на оливковій олії.
На гарячий хліб покласти моцареллу, помідор, 2 шматочки бекону, огірок і закрити другим шматочком хліба.
Включити духовку в режим «Гриль». Перекласти тости на деко і випікати 5 хвилин сендвічі.
Остудити, розрізати навпіл і подавати до сніданку.
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ